Autósport könyvtár

Könyv, újság, DVD... és még sok minden más!

Születésnap

2017. szeptember 07. 19:51 - Surányi Géza

 Az idő rohamsebességgel közlekedik - ez az érzés 40 év feletti sortársaim számára nem újdonság. Hihetetlen, de a napokban lesz öt éve annak, hogy elindítottam az Autósport Könyvtár blogot. Egyik célja az volt, hogy végre legyen egy olyan felület, melyen a saját magam ura vagyok, azaz egyetlen fő- vagy rovatszerkesztő sem határozza meg a a tartalmat, vagy a terjedelmet, és az általam leírt szöveghez sem nyúl hozzá. A másik célom arra irányult, hogy valami újat alkossak, mivel ilyen jellegű blog az induláskor nem létezett és tudomásom szerint azóta sem létezik. A harmadik - és mind közül a leglényegesebb - pedig az volt, hogy megkedveltessem az olvasóimmal az angol nyelvű autósport könyvek és DVD-k gyűjtését, hiszen a sportág történelmének tanulmányozását érdekes elfoglaltságnak tartom, és persze nyelvgyakorlásnak sem utolsó!

Pár hónappal a blog indítása után egy olyan változás következett be az életemben, melynek következtében lényegesen kevesebb időt tudtam fordítani a posztolásra - ez azt hiszem a megjelent írások alacsony számából is látszik. Szerencsére mostanában több időt tudok szentelni a blog gondozására, így a célom az, hogy kéthetente új bejegyzéssel lepjem meg az olvasóimat. Jelenleg is számos cikk van elmentve vázlat formájában, melyek csak arra várnak, hogy élesítsem őket. További jó hír, hogy folytatódik az ajándékkönyv akció, és a közeljövőben harmadszor is a legélelmesebb olvasóé lehet egy érdekes kötet. Tehát érdemes lesz ezúttal gyakran ide kattintani!

Akik szeretnék a régebbi írásaimat megtekinteni, azoknak ajánlom ezt a linket, melynek segítségével az elmúlt öt év terméséből válogathatnak, azaz virtuálisan barangolhatnak az Autósport könyvtárban.

A születésnap alkalmából rendhagyó módon a kedves olvasók dönthetik el, melyik könyv kerüljön górcső alá. elöljáróban egyikről sem árulnék el semmit, de azt hiszem a címek magukért beszélnek.

 poll.jpg

A könyv elolvasása persze némi időt vesz majd igénybe, de ígérem, hogy még az idei évben olvasható lesz a kiválasztott műről szóló írás. Várom a szavazatok és az esetleges kommenteket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1library.blog.hu/api/trackback/id/tr918428762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása